Prodaja nepremičnin

Tržimo tudi večje investicijske projekte za znanega naročnika, kar v praksi pomeni predvsem novogradnje, močno pa smo razviti tudi na področju agencijske prodaje. Delujemo na področju Ljubljane s širšo okolico.

Za naš tim je značilen individualni pristop do stranke. Kot glavne reference naj navedemo projekte, katere smo zaključili v zadnjih 25-ih letih. Lahko se pohvalimo, da smo prodali in predali v last in uporabo preko 1.000 novih stanovanjskih enot s seveda pripadajočimi parkirnimi mesti in preko 40.000 m2 poslovnih površin na področju Ljubljane z okolico. Ti rezultati nedvomno kažejo, da je naša vizija nudenja celovitega servisa na področju nepremičnin na pravi poti.

Z odličnim poznavanjem nepremičninskega trga ter vseh povezanih dejavnikov Vam zagotavljamo varen in seveda, kar je najpomembnejše, strokoven pristop pri nakupu vašega stanovanja ali katere koli druge nepremičnine. Zaradi visokih vsot, ki so potrebne za uresničitev vaših želja, vam svetujemo, da se nakupa lotite preudarno, počasi in s premislekom, ter nam dovolite, da vam pri tem pomagamo.

Pošljite povpraševanje


Upravljanje

Pun nepremičnine je specializirano podjetje za upravljanje stanovanjskih in poslovnih objektov ter garažnih hiš. Cilj naših storitev je ohranjanje in nadgradnja vrednosti vaših nepremičnin. Zaupa nam že več kot 3.000 lastnikov nepremičnin širom Slovenije.

Vzdrževanje

Vzdrževanje stanovanjskih in poslovnih objektov ter garažnih hiš je dejavnost kateri v podjetju Pun nepremičnine dajemo poseben pomen. Vzdrževanje je ključ pri ohranjanju in nadgradnja vrednosti vaših nepremičnin.

Gospodarjenje

Vašo energijo in čas porabite za vaš osnoven posel ali pa vaš čas porabljajte zase. Za vse ostalo smo tu mi. Gospodarjenje z nepremičninami je produkt, ki je namenjen lastnikom večih nepremičnin in sicer tako stanovanjskih kot poslovnih.